NEDERLANDSE TOPKWALITEIT

Alumax Bullit aluminium tenders zijn onverwoestbaar, zelflozend en onderhoudsvrij. Ontworpen en gebouwd voor zorgeloos vaarplezier. Verkrijgbaar met inboard diesel, electromotor of outboard, eventueel in een bun. Deze oerdegelijke tenders zijn uiteraard zeer geschikt voor particulieren, maar ook ideaal voor verhuur...
ALUMINIUM
THE SMART CHOICE
Sloepen en tenders gemaakt van aluminium zijn veel lichter dan die van polyester. Een polyester boot van 6 meter weegt over het algemeen duizend kilo of meer. Een aluminium boot van die lengte weegt 650 kg. Met de standaard dieselmotor van 16 pk wordt een snelheid bereikt van maar liefst 17 km/h en met de 28 pk versie zelfs 22 km/h. Terwijl een polyester sloep niet verder komt dan plm 13 km/h.
Onze sloepen en tenders zijn berekend op deze snelheden. Ze blijven vlak varen, zodat u gewoon achter het stuur kunt blijven zitten, in plaats van te gaan staan. Ondanks het lage gewicht zijn deze aluminium sloepen toch opvallend stabiel. En bovendien gemakkelijk trailerbaar. Desgewenst uitgevoerd met een electromotor.